Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Freaky

Freaky

Hvordan overlever man high school? Det bliver helt bogstaveligt 17-årige Millie største udfordring. For da byens berygtede seriemorder, Bødlen, udser hende som sit næste offer, bliver de populære pigers ondskabsfulde bemærkninger hendes mindste problem.

Det lykkes dog Millie at undslippe Bødlen, men kniven, som han forøger at dræbe hende med, viser sig at have overnaturlige kræfter og næste morgen opdager hun til sin skræk, at hun har byttet krop med den dødsensfarlige seriemorder. Og hvad værre er. Hun har nu 24 timer til at komme tilbage i sin egen krop, før det bliver permanent.

Problemet er bare, at Millie nu ligner den tårnhøje psykopat, som hele byen jagter, hvorimod Bødlen ligner hende, hvilket dog ikke har mindsket hans appetit på blodbad. Sammen med sine venner, hotte Nyla, lækre Joshua og hendes crush Booker, bliver det for Millie nu et kapløb med tiden for at ophæve forbandelsen. Bødlen har til gengæld opdaget, at en teenagepiges krop er det perfekte sted at skjule sig.