FIRMAEVENT – KONFERENCE – MØDER

Vi skaber en unik ramme for dit næste firmaevent.

STORE OPLEVELSER VENTER I MØRKET

Invitér dit personale, samarbejdspartnere eller kunder i biografen til en stor oplevelse, som vil blive husket længe! Vi kan både arrangere visninger af aktuelle film, forpremierer eller af ældre film. Ønsker I at benytte noget af tiden til at præsentere eller tale med jeres gæster, så kan dette også snildt arrangeres.

Vi kan naturligvis også sørge for mange forskellige former for forfriskninger, slik og popcorn.

Vi kan skræddersy dit firmaevent alt efter dine behov og ønsker.

Få fuld fokus

Skal din virksomhed holde konference, dagsmøde eller kursus så er Megascope Horsens den oplagte løsning. Vi tilbyder unikke og behagelige kursusrammer, og med løsninger for op til 215 personer kan de fleste behov dækkes. Vi kan arrangere alt lige fra formiddagsmøder til flerdages arrangementer alle ugens syv dage, og står gerne for den forplejning, I ønsker.

Vores store foyerområde er oplagt til forskellige former for gruppearbejde og workshops, men kan også bruges til afveksling, kaffepauser eller andet i løbet mødedagen.

Slut eventuelt konferencen af med en god film.

Kvalitet i verdensklasse

Ud over hvad man kan forvente af et almindeligt kursuscenter, kan vi tilbyde komfortable luksus sæder til alle deltagere med perfekt udsyn til scenen, mulighed for projektion af alle slags medier og præsentationer på vores store lærreder.

Vores tekniske udstyr er i verdensklasse, og der vil altid være en kompetent tekniker tilstede på dagen for at sikre en professionel afvikling af arrangementet.

Vi er naturligvis behjælpelige med forplejning, hvad end det er morgenmad, frokost eller en let aftensmad.

Megascope er centralt placeret i Horsens i gåafstand til byens gågade, samt nem tilkørsel fra motorvejen.

Kontakt os og hør hvad vi kan tilbyde netop din virksomhed.

Megascope
Holmboes Allé 13B - 8700 Horsens

Telefon: 75 64 67 88
Email:
info@megascope.dk

Tilmeld dig vores B2B nyhedsbrev

og få info om kommende B2B muligheder